Goed voor de wereld
Goed voor uzelf

U heeft een mooi vermogen opgebouwd en weet dat u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze wereld, zonder in te leveren op uw rendement. U bent niet alleen. Omdat we samen het verschil kunnen maken, bieden wij duurzame beleggingen aan die ook uw vermogen laten groeien.

Meer informatie Contacteer ons

Duurzaam beleggen, de toekomst!

  • 2400 aandelen
  • 900 aandelen
  • 30-50 aandelen
  • Universum:
    AC world index markt Kapitalisatie > EUR 5 miljard
  • ABN AMRO Private Banking duurzaamheidsscreening
  • Financiële selectie
  • Financiële en duurzame Koplopers

Met een duurzame beleggingsportefeuille belegt u in bedrijven die financieel én maatschappelijk rendement nastreven. Deze ondernemingen vinden de juiste balans tussen mens, milieu & maatschappij. Ze gaan zuinig om met grondstoffen, vervuilen minder dan andere bedrijven, tonen respect voor mensen en erkennen hun kansen en risico’s. In onze visie hebben deze ‘duurzame realisten’ de toekomst in handen. Ze zijn namelijk innovatief en richten zich op vernieuwende technologieën waardoor ze op termijn beter zouden kunnen presteren. We merken daarnaast dat duurzaam beleggen in de lift zit. Een trend die wij als bank mee willen ondersteunen.

1 ABN AMRO laat regelmatig bedrijven en organisatie aan het woord die de focus leggen op duurzaamheid, vanuit een gedeelde maatschappelijke visie. Wij zijn echter geenszins aan hen verbonden.

Vergelijk rendementen van het Duurzaam Beleggen Mandaat

Selecteer het beleggingsprofiel dat het beste bij u past.*

Bron: ABN AMRO Vermogensbeheer, samengesteld rendement van 01/01/2014 t/m 31/12/2017, Resultaat na aftrek van het all-in tarief over het belegd vermogen per jaar en na aftrek van eventuele taksen en voorheffingen (gemiddelde netto rendementen van cliëntenportefeuilles). De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Duurzaam beleggen bij ABN AMRO Private Banking België

Bij ABN AMRO Private Banking België kunt u daarom kiezen voor het Duurzaam Beleggen Mandaat. Alle bedrijven en beleggingsproducten in dit mandaat bestaan uit duurzame keuzes, waarbij we hebben gekeken naar zowel duurzaamheidscriteria als financieel rendement. Het mandaat belegt in leiders en pioniers in duurzaamheid. Controversiële activiteiten, zoals tabak, kansspelen, bont, kinderarbeid en mijnbouw hebben we uitgesloten. Maar duurzaam beleggen is niet uitsluitend goed voor onze wereld. Het is ook goed voor uzelf. Duurzaamheid en de groei van uw vermogen gaan hand in hand: de financiële resultaten zijn sterk vergelijkbaar met die van reguliere beleggingen.

Wenst ook u het verschil te maken door over te stappen naar duurzaam beleggen? Onze specialisten zoeken samen met u de juiste beleggingsoplossing voor uw vermogen.