1 min

Welkom in Brussel

Op 1 maart werd de overname van Société Générale Private Banking door de groep ABN AMRO aangekondigd. Hierdoor groeide ABN AMRO van 5 naar 13 kantoren in België. Bijgevolg heeft ABN AMRO Private Banking in een aantal steden nu 2 kantoren en zullen deze op termijn worden samengevoegd naar 1 locatie.

Samengevat

  • Samenvoeging kantoren Brussel
  • Adres: Koloniënstraat 11, 1000 Brussel
  • Regional Head: Sabine Smets
Welkom in Brussel
Welkom in Brussel

Na de kantoren in Hasselt is het nu de beurt aan de kantoren in onze hoofdstad om samen te gaan. De samenvoeging van de 2 private banking kantoren in Brussel, draagt bij aan de samenwerking, geeft besparingen op elektriciteitsverbruik en moedigt het gebruik van openbaar vervoer aan.

Gunther Van Dongen, Head Information Technology & Facility Services: “Samen met onze architecten en leveranciers werkten we aan slimme en innovatieve oplossingen om een zo duurzaam en circulair mogelijke omgeving te realiseren. Waarin persoonlijk contact en digitaal gemak bovenaan staat en waar alle expertise onder één dak komt. Met materialen die duurzaam zijn en een verhaal vertellen. Op deze manier maakt ABN AMRO als ondernemende bank een maatschappelijke impact en dragen we ons steentje bij aan een oplossing voor het probleem van de grondstoffenschaarste en de reductie van CO2 emissie, een objectief wat bij ABN AMRO hoog op de agenda staat."

Kolonienstraat11 BXL

De 2 private banking teams kunt u vanaf heden vinden aan de Koloniënstraat 11, niet ver van het oude ABN AMRO kantoor. Het Corporate & Institutional Banking team blijft gevestigd in het kantoor aan de Kanselarijstraat.

Sabine Smets
Sabine Smets
Executive Director Private Banking Regional Head of Brussels & Wallonie
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.