1 min

Wanneer 1 + 1 gelijk is aan 3!

Op 1 maart werd de overname van Société Générale Private Banking door de groep ABN AMRO aangekondigd. Hierdoor groeide ABN AMRO van 5 naar 13 kantoren in België. Bijgevolg heeft ABN AMRO Private Banking in een aantal steden nu 2 kantoren en zullen deze op termijn worden samengevoegd naar 1 locatie.

Samengevat

  • Samenvoeging kantoren Hasselt
  • Adres Hasselt: Luikersteenweg 267A
  • Kantoordirecteur: Laurent Duchateau
Wanneer 1 + 1 gelijk is aan 3!
Wanneer 1 + 1 gelijk is aan 3!

De kantoren in Hasselt bijten de spits af en zijn sinds vandaag samen gesmolten tot één groot, vernieuwd kantoor waar we onze cliënten nog beter kunnen ondersteunen in het beheer van hun vermogen. Een feestelijke aangelegenheid want het kantoor, gelegen aan de Luikersteenweg 267A, werd de afgelopen weken grondig gerenoveerd volgens het eigentijdse ABN AMRO huisvestingsconcept GREENE.

Gunther Van Dongen, Head Information Technology & Facility Services: “Samen met onze architecten en leveranciers werkten we aan slimme en innovatieve oplossingen om een zo duurzaam en circulair mogelijke omgeving te realiseren. Waarin persoonlijk contact en digitaal gemak bovenaan staat en waar alle expertise onder één dak komt. Met materialen die duurzaam zijn en een verhaal vertellen. Op deze manier maakt ABN AMRO als ondernemende bank een maatschappelijke impact en dragen we ons steentje bij aan een oplossing voor het probleem van de grondstoffenschaarste en de reductie van CO2 emissie, een objectief wat bij ABN AMRO hoog op de agenda staat."

Vernieuwd kantoor Hasselt small

Het private banking team van het kantoor aan de Kattegatstraat 8 te Hasselt werd vandaag met open armen ontvangen door hun private banking collega’s in het vernieuwde kantoor aan de Luikersteenweg 267A te Hasselt.

De heer Laurent (Lorry) Duchateau werd benoemd als kantoordirecteur en zal de enthousiaste leiding nemen over het volledige private banking team van kantoor ABN AMRO Private Banking Hasselt.

We kijken er alvast naar uit om u in ons vernieuwde kantoor te mogen ontvangen!

Laurent Duchateau
Laurent Duchateau
Branch Director Hasselt
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.