Partnerships & Events 8 augustus 2017

Vlamingen winnen ook dit jaar VLANED golftornooi


Op 21 juli 2017 vond voor de 26e keer VLANED plaats, het treffen van de Lage landen. En deze keer werd de clash tussen Vlaanderen en Nederland niet uitgevochten op een voetbalveld, maar wel op een golfterrein! Net als de vorige editie behaalden ook dit jaar de Vlamingen de overwinning. 

Voor het derde jaar op rij was ABN AMRO Private Banking partner van het prestigieuze “Vlaanderen Nederland” tornooi, dat naar goede gewoonte doorging op de Brabantse Golf. Op een boogscheut van de luchthaven en toch ongelooflijk vlot bereikbaar, is het er mogelijk om te golfen op één van de mooiste banen van het land. Voeg daarbij een charmant clubhouse met een vlotte bediening en u begrijpt dat dit tornooi met stip genoteerd staat in de agenda van veel golfers.

Het tornooi liep – al even traditiegetrouw – over drie dagen. Op vrijdag waren de weergoden ons goed gezind. Op zaterdag was het al een beetje schipperen voor de spelers tussen de regenbuien door. Iets wat ook zondag nog het geval was.

Dit kon de pret echter niet bederven. De sfeer was opperbest! Langsheen het parcours waren er voldoende versnaperingen voorzien (water bevoorrading aan de ABN AMRO Private Banking stand, een kar met maatjes en jenever,.....).

Na een telkens erg vlotte prijsuitreiking, kon er tot slot genoten worden van een uitgebreid buffet op vrijdagavond en lekkere barbecue op zaterdag.

Samen met het bestuur van de Brabantse Golf, kunnen we terugblikken op een wederom erg geslaagde editie!

Auteur

Erik Joly

Country Director Investment Advice | Head Investment Office | Chief Economist