1 min

Tomorrow, een namiddag vol vernieuwende sprekers

Op 18 november ontvangen we u graag op de eerste versie van Tomorrow, een event met impact, met tal van inspirerende sprekers. Hoe zien zij de toekomst? Hoe maken zij vandaag het verschil voor morgen? Benieuwd naar hun ervaringen en toekomstplannen? Schrijf u nu in.

Samengevat

  • Op 18 november ontvangen we u graag op ons eerste, duurzame event Tomorrow.
  • Schrijf u nu in.
Tomorrow, een namiddag vol vernieuwende sprekers
Tomorrow, een namiddag vol vernieuwende sprekers

Met Tomorrow organiseren we een exclusief evenement dat volledig in het teken staat van ‘Impact’. Als internationale organisatie zien we het als onze plicht om positieve verandering te stimuleren en te bouwen aan een duurzame, sociale samenleving voor de volgende generaties.

Op 18 november zetten we Gare Maritime in het teken van een duurzame toekomst en openen we deuren voor inspirerende sprekers. Elk van hen kiest voor vernieuwing, durft van de platgetreden paden afgaan en draagt zo bij aan een betere maatschappij.

Wanneer? 18 november, 15u30-18u

Waar? Gare Maritime (Tour & Taxis), Picardstraat 11, 1000 Brussel

Inschrijven: Tomorrow - academische namiddag

Dankzij ons netwerk met duurzame partners kunnen we een podium geven aan inspirerende verhalen en een boeiend programma aanbieden.

Het programma:

Dr. Bach Kim Nguyen – BeeOdiversity

De biodiversiteit in stand houden en herstellen, dat is de missie van BeeOdiversity. De kwaliteit van aarde, lucht en water herstellen door te meten, strategieën uit te werken en een plan van aanpak uit te bouwen. En dat voor iedereen die klaar is voor actie: van lokale bedrijven tot multinationals, van overheidsinstellingen tot landbouwers en buurtprojecten.

Meer info: www.beeodiversity.com

Dominique Persoone - The Chocolate Line

Met een eigen cacaoplantage in Mexico en honing van de bijen op het dak van The Chocolate Line Factory in Brugge gaat Dominique Persoone terug naar de essentie. Zijn nieuwste project is het bouwen van een chocoladefabriek in Virunga samen met het Virunga National Park voor het behoud van het park, de dieren en het helpen van de lokale bevolking.

Meer info: www.thechocolateline.be

Wietse van der Werf - Sea Ranger Service

Hun missie: het herstel van 1 miljoen hectare natuur in zee voor 2040 en de opleiding van 20.000 jongeren om een maritieme carrière te starten. Zo werken ze tegelijk aan sociale en ecologische impact.

Meer info: www.searangers.org

Ingrid De Jonghe - TEJO

Therapie voor jongeren, anoniem en gratis. TEJO wil jongeren tussen 10 en 20 jaar een warme, veilige plek bieden waar ze terecht kunnen wanneer ze het moeilijk hebben. Professionele therapeuten zetten zich vrijwillig in bij TEJO om jongeren toegang te kunnen geven tot laagdrempelige, therapeutische hulpverlening.

Meer info: www.tejo.be

De sprekers worden simultaan getolkt. Zo hoeft u niets te missen van hun verhaal.

Schrijf u nu in

Schrijf u nu in en maak kennis met de verhalen van de sprekers, in het uitzonderlijke kader van Gare Maritime. Tot dan!

Anoek Brekelmans
Senior Partnerships & Events Manager
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.