5 min

Piet den Boer in Citta Kempen: “De kansen die je krijgt moet je grijpen.”

In de rubriek Persoonlijk Kempen, wandelt Citta Kempen wekelijks met een bekende Kempenaar langs plekken in de regio die voor hem of haar een bijzondere betekenis hebben. Deze week was Private Banker en ex- profvoetballer Piet den Boer aan de beurt.

In de rubriek Persoonlijk Kempen, wandelt Citta Kempen wekelijks met een bekende Kempenaar langs plekken in de regio die voor hem of haar een bijzondere betekenis hebben. Deze week was Private Banker en ex- profvoetballer Piet den Boer aan de beurt. Piet vertelde onder meer over zijn respect voor mensen die zich inzetten voor anderen, maar zelf werd hij ook gevierd voor zijn sociaal engagement. Zo heeft Piet twee jaar geleden met steun van ABN AMRO en samen met fotograaf Henk Van Cauwenbergh en auteur Raf Willems een boek gemaakt: Sporthelden met een beperking. Er zijn maar liefst vijfduizend exemplaren van het boek verkocht en de opbrengst ging naar het G-sportfonds van de provincie. Ondertussen werkt Piet aan een volgend project met Luc Colemont, de maag- en darmspecialist die strijdt tegen darmkanker. Verder is hij onder meer ambassadeur van de Special Olympics, coördinator van het G-voetbaltoernooi van Moved to Help en oprichter van de Football Kick-Off voor G-voetbal.

Piet koos voor 5 bijzondere locaties: het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum (OPZ), Garage Verellen, Stadion De Leunen, Boerderij Echelpoel en het IJsboerke. Waarom hij precies die plekken uitkoos? Dat lees je in het volledige artikel van Citta Kempen, bijlage Gazet van Antwerpen!Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.