1 min

Onze nieuwe coronamaatregelen: wat betekent dit voor u?

Het coronavirus daagt ons uit om te werken in uitzonderlijke omstandigheden. Dinsdag kondigde de federale overheid nieuwe corona-maatregelen aan vanaf deze middag tot en met 5 april. Deze zullen onze bewegingsvrijheid beperken om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om onze werkwijze aan te passen.

Samengevat

  • Enkel open op afspraak
  • Impact op clientenbezoeken
Onze nieuwe coronamaatregelen: wat betekent dit voor u?
Onze nieuwe coronamaatregelen: wat betekent dit voor u?

Enkel open op afspraak

Samen met de andere Belgische financiële instellingen hebben we beslist om onze lokale bankkantoren enkel nog na afspraak te openen. Om onze dienstverlening en bereikbaarheid te garanderen gaan we op alle locaties over op een minimale bezetting. Achter de schermen blijven uiteraard al onze medewerkers paraat om de dagelijkse werking van de bank vlot te laten verlopen. Op deze manier hopen we de juiste balans te vinden tussen continuïteit en optimale veiligheid voor iedereen.

Cliëntenbezoeken

In deze context hebben wij beslist om persoonlijke cliëntenbezoeken, elders dan op kantoor, tot nadere berichtgeving uit te stellen maar dit hoeft geen afbreuk te doen aan onze dienstverlening. Wij staan u in deze uitdagende tijden graag te woord per telefoon of via videoconferentie. Bij vragen licht uw Private Banker deze tijdelijke maatregel graag toe. Hij/zij blijft uw eerste aanspreekpunt en staat ook op afstand voor u klaar.

Wij begrijpen dat deze wijzigingen bij u om een bijkomende flexibiliteit vragen, maar de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers is onze hoogste prioriteit. We doen er alles aan om u in deze moeilijke omstandigheden de best mogelijke service te bieden. We blijven de situatie uiteraard op de voet volgen en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

We hopen u snel zoals vanouds terug persoonlijk te kunnen ontmoeten. Indien u vragen hebt of graag meer toelichting wenst over deze maatregelen, aarzel dan niet contact op te nemen met uw Private Banker.

Zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar.

Management Team
ABN AMRO Belgium
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.