1 min

Nieuwe uitgifte Private Equity

Voor beleggers met een hoog risicoprofiel kan een belegging in Private Equity een aantrekkelijke aanvulling zijn op hun bestaande beleggingsportefeuille met beursgenoteerde beleggingen.

Samengevat

  • Wat is Private Equity?
  • Voor wie is het interessant?
  • Ons recente Private Equity-aanbod
Nieuwe uitgifte Private Equity
Nieuwe uitgifte Private Equity

Wat is Private Equity?

Private Equity is een beleggingsvorm waarbij men investeert in niet-beursgenoteerde bedrijven, in verschillende stadia van hun ontwikkeling. Op deze wijze wordt er financieel geparticipeerd in bedrijven buiten de aandelenbeurs om, wat een zeer aantrekkelijke aanvulling kan bieden op de bestaande beleggingsportefeuille.

Voor wie is het interessant?

Een Private Equity-belegging is geschikt voor zeer ervaren beleggers met een belegbaar vermogen van minimaal € 5.000.000,- en minimaal € 2.500.000,- bij ABN AMRO Private Banking, die naast liquide beleggingen ook wensen te investeren in minder liquide beleggingen.

Ons recente Private Equity-aanbod

Vanaf vandaag kunnen we een nieuw fonds aanbieden: PE Selections – Nucleus Advent GPE X. Dit fonds investeert in het toonaangevende, wereldwijd beleggende Advent Global Private Equity-programma: een investeringsportefeuille met daarin naar verwachting 30 tot 40 ondernemingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Het door onze experts geselecteerde Advent is een zeer gerenommeerde Private Equity-beheerder met een solide trackrecord. Advent GPE X, het tiende flagship fund, richt zich met name op investeringen in ondernemingen uit een vijftal sectoren: Industrie, Gezondheidszorg, Zakelijke en Financiële Dienstverlening, Consumentengoederen en Technologie. De inschrijvingsperiode voor dit fonds loopt tot 31 maart 2022.

Interesse?

Neem dan meteen contact op met uw Private Banker.

Bankiert u nog niet bij ABN AMRO Private Banking? Wij geven u graag wat meer informatie over onze bank. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Wouter Tuerlings
Wouter Tuerlings
Product Manager Private Equity
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.