1 min

Nieuwe ABN AMRO vestiging Zuiderpoort Gent opent haar deuren

Op 2 juni nam ABN AMRO Private Banking officieel haar intrek in het Zuiderpoort Office Park in Gent. De gloednieuw ingerichte kantoorruimte plaatst het orgelpunt op de samensmelting tot één bank, na de overname van Société Générale Private Banking. Onze Gentse collega’s heten u welkom in hun moderne, efficiënte kantoren in de Gaston Crommenlaan 4, op de 4de verdieping van de A(trium)-toren.

Samengevat

  • ABN AMRO Private Banking neemt haar intrek in het Zuiderpoort Office Park
  • Het kantoor draagt het duurzaamheidslabel en is modern en efficiënt ingericht
Nieuwe ABN AMRO vestiging Zuiderpoort Gent opent haar deuren
Nieuwe ABN AMRO vestiging Zuiderpoort Gent opent haar deuren

Het kantoor in het Zuiderpoort Office Park functioneert als groot creatief en duurzaam centraal kantoor voor ABN AMRO Private Banking in België en vormt hierbij een mooie aanvulling op het kantoor in Sint-Martens-Latem waar ons team private bankers voor u klaar blijft staan.

De afwerking van de ruimtes en het volledige verhuisproces vonden plaats tijdens de strenge coronamaatregelen. Dit succesverhaal verdient dan ook de handtekening van een team dat een enorme mate van inzet en flexibiliteit toonde in moeilijke omstandigheden: de aannemer, leveranciers, het projectteam, alle medewerkers… Zuiderpoort is het resultaat van vele handen werk en mooi teamwork.

Modern en duurzaam

Het gebouw met de nieuwe Zuiderpoort-kantoren heeft het certificaat BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) VERY GOOD. Dit duurzaamheidslabel toont aan dat het volledige gebouw inzet op een minimale milieu-impact. Ook dit maakt van Zuiderpoort de ideale locatie, gezien onze sterke focus op duurzaamheid bij ABN AMRO Private Banking.

De kantoorruimte werd onderverdeeld in verschillende zones om efficiënt werken te bevorderen. Aparte zones voor brainstorms, …. en ongestoord werken bieden werkruimtes op maat, binnen een aangenaam kader, afgewerkt met moderne, duurzame en hoog technologische materialen.

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden waarbinnen de creatie van het nieuwe kantoor plaatsvond, werd er onmiddellijk rekening gehouden met de vereisten om veilig te kunnen bewegen en werken in tijden van corona. Ook wij zijn er van overtuigd dat het kantoor van de toekomst meer dan ooit een sociale functie krijgt en een inspirerende plek moet zijn waar medewerkers elkaar ontmoeten, een kop koffie drinken en een informele praatje kunnen maken.

Benieuwd naar meer?

We geven u graag een kijkje in onze nieuwe kantoren.

Zuiderpoort 0971a8c4852e377a40f44554177f2041 800
Gunther van Dongen
Head of Information Technology & Facility Services
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.