Partnerships & Events 31 oktober 2018

‘Helden met Darmkanker’ op Antwerpse boekenbeurs

Op zondag 28/10 ging de 82ste editie van de boekenbeurs van start in Antwerp Expo. Tot 11 november zullen er maar liefst negenhonderd binnen- en buitenlandse auteurs hun weg vinden naar deze literaire bijeenkomst van wereldformaat. Ook Piet Den Boer, Private Banker bij ABN AMRO in België, zal op 10 november aanwezig zijn en het nieuwe boek signeren ‘Helden met Darmkanker’, dat hij samen met professor en dokter Luc Colemont heeft gerealiseerd.

Helden met Darmkanker

Al 8 jaar vecht dokter Luc Colemont met zijn vzw Stop Darmkanker tegen de sluipmoordenaar die darmkanker heet. Een sluipmoordenaar, zegt u? Deze vorm van kanker is goed te behandelen, op voorwaarde dat ze vroeg wordt opgespoord. In het najaar van 2018 heeft dr. Colemont in samenwerking met Piet den Boer ‘Helden met darmkanker’ uitgebracht, een pakkend portret van bekende en onbekende Vlamingen die getuigen over hun gevecht tegen de ziekte.

Powered by ABN AMRO Private Banking

Ook bij ABN AMRO Private Banking België trachten we al enkele jaren de bewustwording omtrent darmkanker te vergroten. Zo gaf dr. Colemont in onze vestiging te Antwerpen lezingen over dit onderwerp, en zetten onze medewerkers vorige winter hun schouders onder de Warmste Week van Studio Brussel ten voordele van de vzw Stop Darmkanker. 

De signeersessie van Luc Colemont en Piet den Boer zal plaatsvinden op zaterdag 10 november tussen 15u en 18u, L&M Books, stand 405, stand 406, stand 418.

De boekenbeurs loopt nog tot 11/11 (van 10u tot 18u) in Antwerp Expo. Op 5, 6 en 7/11 blijven de deuren gesloten. Op 2/11 en 8/11 kan je de beurs bezoeken tijdens een nocturne. www.boekenbeurs.be

Lees ook ons eerder gepubliceerde interview met Dr. Colemont over zijn strijd tegen Darmkanker. 

Auteur

Magali Wesling

Content Manager