5 min

Fundamenten nieuw ABN AMRO Private Banking kantoor te Gent zijn gelegd

De fundamenten van het nieuwe ABN AMRO Private Banking- kantoor te Oost-Vlaanderen zijn gelegd! Een heuglijk vooruitzicht voor het ABN AMRO- team , dat sinds enkele maanden actief is in Sint-Martens-Latem vanuit “Huize Minne” aan de Kortrijksesteenweg nr.62. De opening van het nieuwe kantoor wordt begin 2017 verwacht.

Sinds het najaar van 2015 heeft ABN AMRO Private Banking een kantoor in Sint-Martens-Latem bij Gent. Momenteel is het kantoor gevestigd in “Huize Minne”, een historisch pand aan de Kortrijksesteenweg dat – hoewel het er erg mooi uitziet – toch stilaan te klein begint te worden. Onze Gentse collega’s kijken dan ook erg uit naar het nieuwe kantoor, een modern en duurzaam gebouw , waarvan de bank de volledige benedenverdieping zal betrekken.

V.l.n.r: René Spiliers (Country Director Commercial Development & Client Services), Eva Lison (Commercial Assistant), Kristof Paelinck (Private Banker), Didier De Rycke (Director Private Banking Oost-Vlaanderen)

Het ABN AMRO Private Banking team te Gent bestaat uit 3 medewerkers: Didier De Rycke (Director Private Banking Oost-Vlaanderen), Kristof Paelinck (Private Banker ) en Eva Lison (Commercial Assistant). Samen zijn ze een geoliede machine, zo getuigt Didier De Rycke:

“We vullen elkaar erg goed aan binnen ons team. We hebben samen 50 jaar ervaring in de financiële wereld, en weten dus hoe we onze klanten moeten servicen. Hoewel ons kantoor nog niet zo lang operationeel is, heb ik toch het gevoel dat we samen erg ver zullen komen. We weten dat er zich heel veel potentiële klanten in deze regio bevinden en we twijfelen er dan ook niet aan dat we zullen blijven groeien. Het nieuwe kantoor is dan ook een logische stap in de verdere ontwikkeling van de Private Banking- activiteit van ABN AMRO in België.”

Het nieuwe kantoor past ook in het kader van ABN AMRO Partner van de Toekomst. We zijn een internationale bank maar vinden het toch ook heel belangrijk om dicht bij onze klanten te zijn. Nu zitten we ook letterlijk dichter bij onze klanten in Oost-Vlaanderen en kunnen we hen op een persoonlijke en duurzame manier adviseren.

Het nieuwe kantoor van ABN AMRO te Gent zal eveneens op de Kortrijksesteenweg gevestigd zijn, maar dan op nr. 123.

Voor meer informatie kan u contact opnemen via eva.lison@be.abnamro.com of op het nummer 09/247.02.30.

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.