1 min

ABN AMRO uitgeroepen tot Best Overall European Private Bank bij WealthBriefing Awards

Vandaag is ABN AMRO bij de uitreiking van de achtste jaarlijkse WealthBriefing European Awards uitgeroepen tot Best Overall European Private Bank. Verder won ABN AMRO prijzen voor Private Bank Customer Facing Digital Capabilities, Philanthropy Offering, en Estate Planning, en bereikte de bank de finale in de categorieën Domestic Clients Team en Corporate Social Responsibility/Diversity.

Samengevat

  • ABN AMRO uitgeroepen tot Best Overall European Private Bank bij WealthBriefing Awards
  • Winnaar van 4 awards
ABN AMRO uitgeroepen tot Best Overall European Private Bank bij WealthBriefing Awards
ABN AMRO uitgeroepen tot Best Overall European Private Bank bij WealthBriefing Awards

Wat betreft hun keuze voor de Best Overall European Private Bank zei WealthBriefing: “De winnaar toont een bewonderenswaardig proactieve aanpak, waarbij klanten consequent benaderd worden met de vraag wat de bank kan doen om de klantbeleving nog beter te maken. De jury is ook zeer onder de indruk van de prima NPS-scores en de nadruk op duurzaamheid.”

"Bij ABN AMRO streven we ernaar de verwachtingen te overtreffen en klanten dat 'wow'-gevoel te geven door een zo relevant, gemakkelijk en eenvoudig mogelijke klantervaring te bieden," zegt Pieter van Mierlo, CEO van ABN AMRO Private Banking. "We zijn er trots op dat onze ambitie erkend wordt door klanten en door de sector - we zien dat terug in deze WealthBriefing Awards, onze algemene Net Promotor Score van 9+, en andere prestatie-indicatoren. Deze prijs geeft ons nog meer motivatie om elke dag onze producten en diensten te verbeteren."

Het programma van de WealthBriefing European Awards van 2020 is opgezet rond drie pijlers: expertise (individuen en teams), producten, en diensten voor vermogensbeheerders en klanten/instellingen van alle soorten en maten op de Europese markt. De jury, die een aantal van de grootste adviseurs en bankiers binnen de sector telt, was vooral op zoek naar onafhankelijkheid, integriteit en reëel inzicht. Met de prijzen beoogde de jury erkenning te geven aan bedrijven, teams en personen die "in 2019 innovatie en topkwaliteit neergezet hebben".


Bent u geïnteresseerd? Ontdek hier onze Private Banking aanpak.

ABN AMRO Press Office
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.