1 min

ABN AMRO neemt corona-maatregelen en laat helft van personeel thuiswerken

ABN AMRO heeft het Belgisch kantoorpersoneel, inclusief management, in twee teams verdeeld om de gevolgen van mogelijke coronabesmettingen in te perken. Sinds woensdag 11 maart werkt team A deze week op kantoor. Team B is thuis. Volgende week wordt er gewisseld. Een einddatum is niet geprikt. Er wordt gekeken wanneer corona verandert. De maatregel geldt ook voor de bankkantoren. Die blijven open maar daar streven we ook voor een optimale balans tussen continuïteit en veiligheid. We geven cliënten uiteraard geen hand. Een cliëntenbezoek gaat ook door, in overleg met de cliënt.

Samengevat

  • Corona-maatregelen van kracht
  • Helft van het personeel werkt thuis
  • We volgen de situatie op de voet
ABN AMRO neemt corona-maatregelen en laat helft van personeel thuiswerken
ABN AMRO neemt corona-maatregelen en laat helft van personeel thuiswerken

De gezondheid van personeel en cliënten geniet de hoogste prioriteit. De situatie wordt van heel nabij opgevolgd door een dedicated ABN AMRO pandemieteam. Naast de opsplitsing van personeel in twee teams zijn ook andere preventieve maatregelen van kracht zoals het verbod van dienstreizen, aanmoedigen van virtueel vergaderen, verplichte quarantaine na elk bezoek aan het buitenland, afgelasten van interne en externe evenementen tot bijkomende shiften voor de kuisploeg of het ter beschikking stellen van ontsmettende handgel.

We volgen de continue ontwikkeling op de voet en zullen niet aarzelen om bijkomende maatregelen te nemen als de situatie verandert.

ABN AMRO Press Office
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.